Precisie. Innovatie. Continuïteit.

Historie

Exactix is ontstaan uit een cruciale behoefte in de bouwindustrie: de noodzaak voor nauwkeurigere opnames van bestaande gebouwen om prefab-oplossingen naadloos te integreren. We begonnen als een intern project bij Buro De Haan, gericht op het verbeteren van het kennisniveau en het upgraden van de apparatuur om het vereiste precisieniveau te bereiken.

Na verloop van tijd groeiden we uit tot een onafhankelijk bedrijf, omdat de vraag naar onze expertise veel breder bleek te zijn dan alleen voor interne projecten. We begonnen te werken met een gevarieerd klantenbestand dat onze specialistische vaardigheden nodig had. In reactie hierop hebben we ons team uitgebreid en geïnvesteerd in geavanceerde technologieën. Onze kernactiviteit is nu maatvoering, en we opereren naast het gerenommeerde architect- en ingenieursbureau.

Bij Exactix kun jij rekenen op een zorgvuldige uitvoering van projecten. We beheersen het volledige spectrum van vastgoedopname tot maatvoering, van de voorbereidingsfase tot aan de oplevering. Onze specialisten beschikken over diepgaande vakkennis en jarenlange ervaring, wat resulteert in een efficiënte aanpak van elk project.

Naast onze dienstverlening bieden we ook deeloplossingen als producten aan. Dit helpt ons om jouw bedrijfsproces te ondersteunen, soms zonder fysieke maatvoerders in te zetten. Onze missie is echter veel groter: we streven ernaar precisiepositiebepaling in de bouwsector te herdefiniëren. Dit doen we door voortdurend te innoveren en geavanceerde oplossingen te ontwikkelen die de normen voor precisie en efficiëntie verleggen.

Bij Exactix combineren we geavanceerde technologieën met vakmanschap om jouw projecten naar nieuwe hoogten te tillen. We zijn er trots op uw partner te zijn in het streven naar bouwperfectie.

Missie

Wij zijn toegewijd aan het herdefiniëren van precisiepositiebepaling in de bouwsector. Onze missie is om de bestaande fysieke omgeving nauwkeurig en grondig vast te leggen en om tegelijkertijd de verborgen kracht van digitale bouwmodellen te ontsluiten. Wij streven ernaar om binnen naar buiten te brengen en buiten naar binnen te halen, wat resulteert in innovatieve oplossingen die de bouwsector transformeren.

Wij geloven dat nauwkeurige metingen, gecombineerd met geavanceerde technologieën zoals 3D-laserscanning, fotogrammetrie en BIM, de sleutel zijn tot efficiëntere bouwprocessen en het realiseren van duurzamere, kwalitatieve gebouwen. Ons team van experts en ons streven naar voortdurende innovatie stellen ons in staat om oplossingen te bieden die voldoen aan de meest veeleisende behoeften van onze klanten.

Bij Exactix willen we een drijvende kracht zijn achter de transformatie van de bouwsector door middel van nauwkeurige positionering en gegevensintegriteit. We zijn vastbesloten om projecten vlotter te laten verlopen, fouten te minimaliseren en duurzaamheid te bevorderen. Onze missie is om onze klanten te helpen bij het bouwen van een betere toekomst.