Uitzetten

Uw precisiepartner op de bouwplaats

Bij Exactix begrijpen we dat een solide basis de sleutel is tot elk succesvol bouwproject. Onze uitzettingsdiensten vormen die basis, waarbij precisie en efficiëntie hand in hand gaan om ervoor te zorgen dat jouw project vanaf het begin op het juiste spoor zit.

Uitzetten grondwerk, fundering, casco en installatiewerk

Ons ervaren team van landmeters en maatvoerders staat klaar om de coördinaten en lay-outs voor grondwerk, fundering, casco en installatiewerk nauwkeurig uit te zetten. Met behulp van geavanceerde technologieën en expertise zorgen we ervoor dat de eerste stappen van jouw project op de millimeter nauwkeurig worden uitgevoerd.

Uitzetten direct vanuit 3D-model of IFC

Bij Exactix omarmen we innovatie. We kunnen direct vanuit uw 3D-model of IFC-bestanden werken, waardoor de overgang van ontwerp naar realiteit naadloos verloopt. Dit minimaliseert fouten en optimaliseert de constructiecoördinatie, wat resulteert in een soepel en efficiënt bouwproces.

Inmeten & scannen om beter te bouwen

Nauwkeurigheid gaat verder dan alleen boven en onder. We kunnen jouw bouwplaats in kaart brengen met behulp van point cloud laser technologie, zodat jij niet alleen informatie hebt over de exacte locaties die we hebben gemeten, maar ook over de hele omgeving. Neem bijvoorbeeld paalmisstanden. We meten de afwijkingen in de plaatsing van palen heel precies met behulp van total station technologie. Maar we gaan nog een stap verder door laser scanning te gebruiken, waarmee we niet alleen de palen meten, maar ook het oppervlak waarop ze staan en alles eromheen.

Door deze combinatie van technologieën krijgt jouw werkvoorbereider een veel completer beeld van wat er op de bouwplaats gebeurt. Dit helpt jouw organisatie om snel te reageren op eventuele afwijkingen van de oorspronkelijke plannen, waardoor jouw project soepeler kan verlopen

Inmeten As-Built gegevens, uitwerken BIM-Model

Bij Exactix omarmen we innovatie. We kunnen direct vanuit uw 3D-model of IFC-bestanden werken, waardoor de overgang van ontwerp naar realiteit naadloos verloopt. Dit minimaliseert fouten en optimaliseert de constructiecoördinatie, wat resulteert in een soepel en efficiënt bouwproces.

Perceelvorming

Bij Exactix bieden we ook perceelvormingdiensten aan, waarmee we eigendomsgrenzen definiëren en vaststellen. Deze essentiële stap in het bouwproces garandeert een duidelijke eigendomsafbakening en is van cruciaal belang voor wettelijke en juridische doeleinden.

Bij elk project dat we aannemen, zetten we ons in voor het leveren van ongeëvenaarde precisie en efficiëntie. Onze uitzettingsdiensten zijn de hoeksteen van jouw bouwproces, waardoor u de solide basis krijgt die jij nodig hebt voor succes. Kies Exactix als jouw partner op de bouwplaats voor een vlekkeloze start van jouw project.

Met een ervaren team van professionals en geavanceerde technologieën streven we ernaar om de normen voor precisie-uitzettingen in de bouwsector te verleggen.