Pointcloud scanning

Het hart van precisie en coördinatie

Bij Exactix begrijpen we dat elk succesvol bouwproject begint met een nauwkeurige kennis van de bestaande situatie. Onze expertise in het inmeten van bestaande gebouwen biedt de solide basis waarop jouw bouwplannen kunnen gedijen.

Clash detection en coördinatie

In de complexe bouwwereld zijn conflicten en coördinatie cruciaal om vertragingen en kostenoverschrijdingen te voorkomen. Ons geavanceerde Point Cloud Scanning-systeem detecteert en visualiseert potentiële conflicten voordat ze zich voordoen. Dit stelt ons in staat om proactief problemen op te lossen, ontwerpfouten te minimaliseren en een naadloze coördinatie te garanderen tussen verschillende aspecten van jouw project.

Point cloud herkenning

Een van onze kenmerkende diensten is Point Cloud Herkenning. We hebben software ontwikkeld wat met behulp van algoritmes de puntenwolkgegevens omzetten in bruikbare informatie. Dit versnelt het ontwerp- en constructieproces aanzienlijk, aangezien we de digitale representatie van uw project snel en nauwkeurig creëren.

Bij Exactix begrijpen we dat precisie de sleutel is tot het succes van elk bouwproject. Onze Point Cloud Scanning-diensten i.c.m. ons product PointCloudRecon helpen jou om complexe ontwerpen tot leven te brengen met een ongekende mate van detail en efficiëntie. Wij zijn jouw partners in het vermijden van conflicten, coördinatie en het omzetten van gegevens in actie.

Met onze geavanceerde technologieën en toegewijde teams staan we garant voor nauwkeurigheid op elk niveau van jouw project. Vertrouw op Exactix om de grenzen van precisie en coördinatie in de bouwsector te verleggen.