Inmeten van bestaande gebouwen

Inmeten van bestaande gebouwen

Bij Exactix begrijpen we dat elk succesvol bouwproject begint met een nauwkeurige kennis van de bestaande situatie. Onze expertise in het inmeten van bestaande gebouwen biedt de solide basis waarop jouw bouwplannen kunnen gedijen.

Constructie lay-out services

Het succes van elk bouwproject hangt af van een solide basis. Onze constructie layout services stellen jou in staat om de eerste stappen in de juiste richting te zetten. Of het nu gaat om het uitzetten van grondwerk, fundering, casco of installatiewerk, ons team staat paraat om de benodigde metingen en lay-outs te leveren. Bovendien kunnen we rechtstreeks werken vanuit 3D-modellen of IFC-bestanden voor een naadloze coördinatie.

Bij Exactix zijn we er trots op dat we de nauwkeurigheid, efficiëntie en betrouwbaarheid bieden die essentieel zijn voor succesvolle bouwprojecten. Onze diensten op het gebied van inmeten van bestaande gebouwen, plattegronden, gevels en constructie lay-out zijn ontworpen om jou te ondersteunen bij elke stap van jouw project. Vertrouw op onze expertise om de fundamenten te leggen voor jouw bouwambities.

Plattegronden en gevels

Onze toegewijde teams zijn bedreven in het vastleggen van de essentiële gegevens die nodig zijn om uw project tot leven te brengen. Met behulp van geavanceerde technologieën zoals 3D-laserscanning en fotogrammetrie, brengen we plattegronden en gevels tot leven met een ongekende precisie. Deze gedetailleerde representaties van de bestaande structuur vormen de hoeksteen van jouw ontwerpproces en zorgen ervoor dat jouw visie naadloos wordt geïntegreerd in de realiteit.